Gönen'de Puanlar paylaşıldı

Gönen

Süper lig`de Gönen Belediyespor 1-1 Susurlukspor

Süper ligin iddialı ekipleri Gönen Belediyespor ile Susurlukspor`un Gönen deki mücadelesi 1-1 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmada ev sahibi Gönen bir penaltı ile büyük fırsat kaçırdı.

Futbol için oldukça müsait bir havada oynanan mücadelede yeşil beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmazlarken, yaklaşık 20 kadar Susurlukspor taraftarı da karşılaşmayı tribünlerden seyrettiler. Gönen ilk 65 dakikada ortaya koyduğu oyunla taraftarlarına saç baş yoldurttu. Yenik durumdayken beraberlik golünün gelmesi ile bambaşka bir havaya bürünen maçta ev sahibi ekip tek kale oynamasına ve bir penaltı vuruşu kullanmasına rağmen üstünlük sayısını bulamadı ve maç karşılıklı atılan birer golle sona erdi ve puanlar paylaşıldı.   

Vasatın üstüne çıkmayan ilk yarıda ev sahibi ekip ilk gol pozisyonunu maçın 34. dakikasında İsmail’le bulurken, bu oyuncu Bünyamin’in pasında topu kaleciden kurtaramadı. 38’de de konuk ekip Ramazan’la gole yaklaştı ancak, Ramazan’ın yakın mesafeden kafa vuruşunu kaleci Serdar kolaylıkla kontrol etti.

Golsüz sona eren ilk yarının ilk sarı kartı Susurluk’tan Enes’e çıkarken, Semih Deniz ev sahibi ekipte 44’de sarardı. İkinci yarının hemen başında bir pozisyondan yararlanamayan Gönen, 49’da Remzi ile başlayan ve yine bu oyuncu ile biten organize atakta golü bulamadı.

55’te konuk ekip çok güzel bir atakta golü buldu. Bu dakikada gol vuruşları çizgiden çıkartılan konuk ekip baskıyı sürdürünce ilk pozisyonda topu gol çizgisinden çıkaran Semih Sezen’den topu kapıp boş kaleye gönderdi ve 1-0 öne geçti.

Ev sahibi ekip golden sonra 2 değişiklik birden yaptı. Semih Sezen ve Erhan oyundan çıkarken, Sezai ve Volkan oyuna dahil oldular. Bu iki oyuncu bu dakikadan sonra ev sahibi ekibin kanatları olarak görev yaptılar. Değişiklikten sonra canlanan Gönen ardı ardına pozisyon üretmeye başladı. 60’da ev sahibinden Sezai ve Olcay itirazdan sarı kart gördüler.

1 dakika sonra da bu kez pozisyonda ayakkabısı çıkan kaptan Cihat hakeme tepkisinden sarardı. Baskıyı sürdüren Gönen 65’te beraberlik golünü oyuna sonradan giren Volkan’la buldu. Bu golle hem oyuncular hem de taraftarlar oyuna canlılık getirdi. Konuk ekip 68’de Semih-Onur değişikliğine gitti.

Konuk ekipte Enes 75’te oyundan çıkarken yeşil beyazlı taraftarlara karşı sporcu ahlakına uymayan harekette bulundu. 80’de Susurluk kontra atakta gole çok yaklaştı ancak kaleye paralel giden topa konuk ekipten kimse dokunamadı.

85’te kaptan Cihat yerini Oğulcan’a bırakırken taraftarlardan alkış aldı. Baskıyı tam saha sürdüren ev sahibi 87’de Semih Deniz’in pozisyonu zorlaması ile bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Bünyamin topu kaleciye nişanladı dönen topu yine kaleye gönderdi ancak gol gelmedi. vuruş kornerle noktalandı. Ev sahibi rakip ceza sahası içini iyice ablukaya aldı ama son gol bir türlü gelmedi. Maçın sonuna 5 dakika ilave süre eklendi. 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false